Вече ви информирахме, че Google тестват нова функция, с която

...
 Вече ви информирахме, че Google тестват нова функция, с която
Коментари Харесай

Как да настроим след колко време да бъде изпратен имейл в Gmail за Android

 

Вече ви информирахме, че Гугъл тестват нова функционалност, с която да избираме авансово по кое време да бъде пратен имейл в Gmail. Добрата вест е, че компанията към този момент е подготвена с финалната версия и стартира да популяризира ъпдейт до потребителите, който ще им разреши да се възползват от тази потребна алтернатива. Възможността авансово да задавате по кое време да изпратите имейл може да е потребна в много случаи изключително, когато часовата разлика е прекомерно огромна. 

Вероятно до броени дни всички собственици на смартфони с Android ще могат да изпробват новата функционалност. Предстоящият ъпдейт предлага още няколко усъвършенствания, само че несъмнено това е акцента и най-желаната актуализация от потребителите. Необходими са  само няколкo кликвания, с цел да настроите след какъв брой време да пратите имейл в Gmail за Android oт менюто на приложението. Ето по какъв начин може да го извършите, съгласно tomsguide:

 



 

1. Отворете класическото меню с три точки в горния десен ъгъл на Gmail приложението, до момента в който пишете нов имейл.

2. След като ъпдейта е наличен за вашето устройство ще видите преди всичко функционалността " Schedule Send ".

3. Кликването върху нея ще отвори нов прозорец, в който да въведете кога искате да бъде изпратен имейла.

4. Нотификация в долната част ще удостовери настройките и ще разреши да отмените измененията с бутона " Undo ".

 



 

 

Продуктовият управител на G Suite дивизията на компанията, Якоб Банк разкри за още едно усъвършенстване в новия ъпдейт Gmail. Tака да вземем за пример компанията ще разшири обсега на Smart Compose функционалността до устройствата с Android, защото до момента бе налична само за Гугъл Pixel 3 и Pixel 3 XL. Функцията употребява изкуствен интелект, с цел да ви улесни при въвеждането на думи и изречения, които постоянно употребявате в имейлите. Всяка седмица Smart Compose икономисва над 1 милиарда букви текст на потребителите, което е еквивалента на 1000 копия на " Lord of the rings ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР